Bli innholdspartner på UT.no

Er du med i en forening eller organisasjon som tilrettelegger for friluftsliv? Nå kan dere bli innholdspartnere på UT.no.

Har dere merket turstier eller kanskje dere kjenner spesielt godt til turtilbudet i nærområdet deres?

Det er lett å komme i gang. Dere får tilgang til UT.no sine systemer hvor dere kan legge inn og vedlikeholde turforslag og hytter, resten ordner vi:

• Turene deres publiseres på UT.no og i UTappen umiddelbart
  • Turene blir søkbare og lett å finne på UT.no og Google
  • Turene blir publisert med navn og logo på foreningen din
  • Turene blir inntegnet på oppdaterte kart fra Statens kartverk
  • Det koster ingenting å bli innholdspartner på UT.no.

For å komme i gang fyller du ut et skjema ved å følge lenken under

Ja, vi vil gjerne bli innholdspartnere på UT.no!

Er dere allerede innholdspartner eller gruppe i DNT? Logg deg inn her.

UT.no har mer en 100 000 unike brukere hver uke og nesten tre ganger så mange har lastet ned UTappen.

Vi er det største nettstedet for turer og friluftsliv i Norge og driver kontinuerlig utvikling av nettsidene.

Ta gjerne kontakt med oss på post@ut.no hvis det er noe dere lurer på.