Bli innholdspartner på UT.no

Er du med i en forening eller organisasjon som merker turstier? Eller jobber du i en kommune med ansvar for å synliggjøre turmulighetene i nærområdene? Driver du ei turisthytte eller et annet overnattingssted - på fjellet i skogen eller ved sjøen - som er åpent og tilgjengelige for alle?

Da kan du bli innholdspartner på UT.no og publisere turforslag eller informasjon om hytta. Det er helt gratis - og lett å komme i gang:

Dere får tilgang til UT.no sine systemer hvor dere kan legge inn og vedlikeholde turforslag og hytter, resten ordner vi:
  • Turene deres publiseres på UT.no og i UTappen umiddelbart
  • Turene blir søkbare og lett å finne på UT.no og Google
  • Turene blir publisert med navn og logo på foreningen din
  • Turene blir inntegnet på oppdaterte kart fra Statens kartverk
  • Det koster ingenting å bli innholdspartner på UT.no.

For å komme i gang må du registrere organisasjonen ved å følge lenken under. NB! Du må logge inn med en personlig DNT-bruker for å kunne registrere organisasjonen. Hvis du ikke allerede har en bruker kan du enkelt, og helt gratis, opprette dette.

Ja, vi vil gjerne bli innholdspartnere på UT.no!

Er dere allerede innholdspartner eller gruppe i DNT? Logg inn her

Ta gjerne kontakt med oss på post@ut.no hvis det er noe dere lurer på.