Om UT.no

På UT.no finner du mer en 7000 turforslag og rundt 1100 hytter og overnattingssteder over hele landet.
  • I søkeboksen på toppen av alle UT.no-sider kan du søke frem 900.000 steder i Norge, og finne turmulighetene i nærheten av der du bor. Eller kanskje du heller vil surfe rundt på ut.no/kart?
  • ut.no/omrade kan du finne ut hvor i landet du vil dra på tur.
  • ut.no/tur finner du mer enn 7000 turforslag. Du kan også legge ut dit eget turforslag.
  • Vil du ha med telt eller prøve noen av de over 1100 hyttene som du finner på ut.no/hytte?
  • UT.no finnes også som mobilapp for iOS og Android!
UT.no er en tjeneste fra Den Norske Turistforening. Ta gjerne kontakt med oss på post@ut.no om det er noe vi kan hjelpe deg med.