Hvorfor finner jeg ikke mitt sted på UT?

På UT bruker vi Kartverket sin stedsbase for oppslag av stedsnavn. I denne basen er det 900 000 steder, eller kort sagt «alle navn som står på kart med kartgrunnlag fra Kartverket». Det er få eller ingen turfolk som har behov for alle disse stedsnavnene, så vi har valgt å legge inn utvalg fra denne basen inn i søket på UT. I første omgang har vi følgende stedstyper tilgjengelig:

Komplett stedsliste finner du her

Er det et stedsnavn som du ikke finner, send en epost til post@ut.no så skal vi vurdere det fortløpende. Du kan også velge så søke etter et «større sted» i nærheten.