Hvordan kan jeg dele mine egne turforslag på UT?

Bli med å lage Norges beste turtjeneste. Nå har vi over 7000 turforslag på UT.no, og DU kan bidra med dine beste turer.


Alle turene på UT.no er lagt inn av turentusiaster, grupper eller foreninger som er tilknyttet UT. Pr dags dato er har vi over 7000 kvalitetssikrede turer inne i basen + mange tusen kilometer med merkede løyper. Likevel er det en rekke gode turforslag som ikke er beskrevet på UT, spesielt i lavlandet. Vi hadde satt stor pris på om også du vil være med å dele dine beste turforslag. Alle turer som legges inn på UT vises selvfølgelig både på web og i UTappen.

De fleste turforslag som nå ligger på UT.no er levert og kvalitetssikret av Den Norske Turistforening, men stadig flere turforslag kommer fra turgrupper og privatpersoner over hele landet.

Vi vet at det finnes tusenvis av gode turforslag, spesielt i folks nærområde, som ikke ligger på UT.no.

Privatperson eller forening?

Vi vil gjerne ha dine beste dagsturer, toppturer, barnevennlige turer og sykkelturer inn på UT.no.

Start der du bor!

Start gjerne med en fin tur i nærområdet ditt som du har bilder fra. Prøv å unngå å legge inn turer som allerede finnes på UT.no. For eksempel er Besseggen og Rallarvegen er allerede godt beskrevet.

Du kan tegne inn dine beste turforslag på turkartet og dele dem. Hvis du har lagret turer på GPSen din kan du selvfølgelig laste opp GPX-filer og forenkle hele inntegningen.


Tilbakemelding og Knowledge Base