Hvordan kan jeg dele mine egne turforslag på UT?

De fleste turforslagene på UT.no er lagt inn av DNTs medlemsforeninger og turlag, samt svært mange andre lag, foreninger, organisasjoner, kommuner etc som tilrettelegger for friluftsliv. Det finnes i tillegg mange turforslag som tidligere er lagt inn av privatpersoner. 

Vi ønsker at turforslagene på UT.no skal ha en ansvarlig eier, som kan sikre at innholdet er korrekt og oppdatert, og har derfor fjernet muligheten for at du som privatperson kan legge inn turforslag selv. 

Men du kan likevel bidra! Vi vet at det finnes tusenvis av gode langturer, nærturer, sykkelturer, toppturer og andre turer som ennå ikke ligger på UT.no. Er det noen turer du savner eller turer du mener bør være tilgjengelige for alle på UT.no? Send oss et tips på post@ut.no så skal vi videreformidle dette til DNTs medlemsforeninger og turlag eller til andre organisasjoner som tilrettelegger for friluftsliv i området. 

Er du med i en forening eller organisasjon som merker turstier? Eller jobber du i en kommune med ansvar for å synliggjøre turmulighetene i nærområdene? Driver du ei turisthytte eller et annet overnattingssted - på fjellet i skogen eller ved sjøen - som er åpent og tilgjengelige for alle? Da kan du bli innholdspartner på UT.no og publisere turforslag eller informasjon om hytta.Tilbakemelding og Knowledge Base